World Press Photo Barcelona 2023

Abans de fer la vostra sol·licitud, preguem llegiu la informació que trobareu a continuació

INFORMACIÓ IMPORTANT

Per contractar una visita guiada per a centres educatius i entitats socioculturals a l’Exposició World Press Photo Barcelona és imprescindible emplenar la sol·licitud que trobareu al final d’aquesta pàgina.

A més, és fonamental tenir en compte el següent:

  • La sol·licitud NO és una reserva.

En sol·licitar una visita guiada ens aporta la informació necessària per iniciar el procés de reserva amb atenció a les seves preferències. Cada sol·licitud rebrà resposta tan aviat com sigui possible i per estricte ordre d’arribada. La reserva no quedarà formalitzada fins a fer el pagament.

Una guia didàctica per a professorat i professionals socioculturals (en català o anglès).

Accés gratuït per a 2 acompanyants per grup (excepte necessitats especials).

1 hora de visita guiada més 15 minuts de visita lliure per a aquells/es participants que ho desitgin, sempre sota supervisió d’un/a acompanyant. En aquest sentit, preguem que els participants que ja no vulguin continuar mantenint atenció a l’exposició, esperin a l’exterior de la sala.

  • Nombre de participants per grup:

El nombre màxim de participants per grup és 25 (més dos acompanyants). En cas de superar aquest màxim de participants, i a fi de gaudir d’una millor experiència a la visita guiada, el grup es dividirà.

El nombre mínim de participants per grup és 12 (més dos acompanyants). Els grups per sota d’aquest mínim pagaran el preu corresponent a un grup de 12.

  • Informació addicional:

Les visites guiades per a centres educatius i entitats socioculturals es realitzen els dilluns de 9 h a 14 h i de dimarts a divendres de 9 h a 18 h; els dies festius no es fan aquest tipus de visites guiades.

Per tal que la visita comenci puntualment i amb la durada contractada, és imprescindible arribar al recinte 15 minuts abans de l’hora d’inici de la visita. Els rebrem a l’exterior de l’edifici, a l’entrada del CCCB, al Pati de les Dones.

Aconsellem abstenir-vos de demanar la visita en anglès si el nivell del vostre grup és igual o inferior al First Certificate in English o B2. Les visites guiades en anglès es recomanen només per a grups de nivell avançat.

  • Condicions de pagament:

Quan donem resposta a la vostra sol·licitud i us haguem ofert una data disponible d’acord amb les vostres preferències, podreu formalitzar la reserva mitjançant el pagament per anticipat de la visita guiada a través de transferència bancària. La reserva no serà efectiva fins que no hagueu realitzat el pagament.

  • Canvis a la reserva i reemborsament:

Únicament es podran realitzar canvis a la reserva fins a una setmana abans de la data reservada i sempre subjectes a la disponibilitat en el moment de la petició de canvi.

De la mateixa manera, si per qualsevol motiu ha de cancel·lar una reserva ja confirmada, tingueu en compte que el pagament únicament es reemborsarà si ho sol·licita fins a una setmana abans de la data reservada per a la visita guiada. En cas contrari, la cancel·lació s’efectuarà sense reemborsament.

Visita guiada per a escoles

Col·legis, instituts i altres centres educatius

Visita guiada per a entitats

Entitats socioculturals o similars

Visita guiada per a escoles

Col·legis, instituts i altres centres educatius

Visita guiada per a entitats

Entitats socioculturals o similars

TARIFES 2023*

5€

Col·legis i instituts**

6,5€

Graus superiors i universitaris***

(**) Alumnes d’ESO, Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà o alumnes procedents de Centres d’Educació Especial, Centres Residencials d’Acció Educativa i participants d’entitats socioculturals.

(***) Alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior, Grau Universitari, Postgrau, Màster o altres estudis superiors.

ON

CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
c/ Montalegre, 5. Barcelona
Tel. (+34) 933 064 100

Últimes notícies:

Fundación Photographic Social Vision

#WPPBarcelona

#WorldPressPhoto2023

La Fundació Photographic Social Vision és partner de la World Press Photo Foundation.            worldpressphoto.org#WPPh2023